Skip links

Er du kvinne og vurderer å bli gründer?

Kvinner har alt som skal til for å lykkes,
entreprenørskap er et fag som kan læres!

Vi mener at alle kvinner fortjener å starte på kvinners premisser og styrker.

Vi legger til rette for dette i våre kvinneprogrammer for å skape optimale resultater.
Kontakt oss for å høre med om våre unike tilbud til kvinner.

Vi legger til rette for dette i våre kvinneprogrammer for å skape optimale resultater. Kontakt oss for å høre med om våre unike tilbud til kvinner.

Kvinner i entreprenørskap

Kvinner har alt som skal til for å lykkes med å bygge sin egen bedrift! Dessverre kommuniseres det ofte med mannlige verdier rundt gründerskap, ofte knyttet til utsagn som «Du må ta stor, økonomisk risiko», «Du må legge ned 200 prosent arbeidstid og være arbeidsnarkoman», «Du må være superkreativ, ung og unik», «Du må ha en idiotsikker forretningsidé fra dag én».

Dette er myter – faktisk er de aller fleste entreprenører helt vanlige folk. Ikke er de spesielt unge, pr-kåte eller risikosøkende. En gjennomsnittlig entreprenør er i førtiårsalderen og har et bevisst forhold til under gjennomsnittlig vilje til å ta risiko og er mer motivert av å skape og gi enn å oppnå eller søke berømmelse. Derimot har de ofte en egen evne til å sette seg inn i kundens situasjon; noe som kanskje ligger lettere for kvinner enn menn? Forskning konstaterer at det aller viktigste er empati.

To voksne damer

Kristin og Elina

Entreprenør med hjerte for å bidra til gode løsninger og andres suksess.

Hvilke barrierer opplever kvinner at de møter?

Myter om gründerskap fører til:

Hvordan er det å jobbe med oss?

Ved å tilby solid kunnskap i faget entreprenørskap vil vi kunne fjerne barrierene for kvinner, slik at de med trygghet og faglig ballast tør å ta steget inn i “entreprenør-verdenen”. Slik kan vi klekke flere nye kvinnelige “virksomhets-egg” i Norge, som ellers ikke ville sett dagens lys.  Dette vil igjen øke andelen av kvinnelige ledere og eiere av norske selskaper.